ekologiskt naturlig hårvård hudvård ekofrisör ekohår helsingborg ramlösa ramlösabrunnspark energiklippning klippning växtfärg hårfärgning kemikaliefritt hårfärg slingor henna hennahår hennafärgning huvudmassage energimassage massage ansiktsbehandling regndroppstekniken regndroppsbehandling regndroppsmassage essentiella eteriska oljor aroma aromaterapi harmoni spa spabehandling organic haircare skincare ekologiska produkter hudvårdsprodukter 

Framtidens hårvård...

    och så lite hudvård & massage!    

 Med denna djupare hårvård får du en varsam behandling med det naturen har att erbjuda. Gamla beprövade metoder & produkter tillverkade på renast möjliga sätt ger dig möjligheten att göra kloka val för både dig & miljön. Till skillnad från traditionella snabba metoder har naturen en lugnare rytm. Så unna dig en avslappnande & energigivande stund…härligt i dagens höga tempo!

 

Klippning med energi :)  

Klippning & skön borstning med svinborst för cirkulationen i hårbotten utförs i lugn miljö… en lisa för kropp & själ!

Energiklippning 

Med energiklippning skapar jag en lättskött frisyr utifrån hårets egna förutsättningar. Jag följer alltid hårets eget fall & för samman håret till en snygg och lättskött frisyr. Kombineras med huvudmassage (se nedan) för att få en helhetsbehandling. 

Behandlingen utförs i stillhet & ger dig därför en avslappnande stund för både kropp och själ! 

Växtfärg & hårkurer

Här används endast vildväxande eller ekologiskt odlade växter & växtdelar, ekologiska oljor, ägg, kaffe mm. Färgen lägger sig runt hårstrået som ett extra lager & gör håret blankt & starkt...som en fin hårkur och ditt hår blir vackrare och vackrare efter varje färgning...dessutom är det skönt att släppa ut rent vatten från salongen :)! 

Eftersom jag arbetar skonsamt kan jag inte uppnå alla färgnyanser & jag bleker inga hår. Däremot kan du få snygga bruna och röda toner och en gyllene ton & härlig glans åt de grå! 

Växtfärg arbetar långsammare än traditionella färgningar och behöver därför verka minst en timme och ibland ännu längre. De flesta av mina färgkunder går därför hem med en sjal runt håret för att sedan skölja av den själv hemma...ta därför gärna med en sjal (eller mössa) ifall vi beslutar att lång verkningstid blir bäst! Naturligtvis är du även välkommen att stanna på salongen under verkningstiden och avnjuta en kopp te i lugn och ro!

Sköljning med växtinfusion (i samband med annan behandling) 50:-

Hår & huvudmassage 

En mycket avkopplande och energigivande massage med rötter i en flera tusen år gammal indisk tradition. Drar ut gifter, stärker och stimulerar cirkulationen och ökar näringstillförseln till hårsäckarna. Genom att olika akupunkturpunkter i huvudbotten masseras, stimuleras kroppens egen förmåga att läkas. Massagen balanserar energiflödet och ger en känsla av stillhet och ro. Behandlingen ger ofta både ökad hårväxt, volym och en härlig glans!

Kan avnjutas med eller utan vegetabiliska och eteriska oljor som väljs efter varje kunds behov och önskemål. Jag använder mig av Young Livings eteriska terapeutiska oljor.  

Eftersom behandlingen har en utrensande verkan ska man efteråt skynda långsamt & vara noga med att dricka ordentligt med vatten. Du är välkommen att stanna kvar och avnjuta en ekologisk kopp te! 

För maximal effekt vid behandling av eventuella hår och hårbottenproblem eller spänningar rekommenderas upprepade behandlingar med ca en veckas mellanrum.            

Axlar, nacke, huvud & ansiktsmassage 

Skön & avkopplande massage som enligt samma princip som huvudmassagen för ut slaggprodukter ur kroppen & tillför syre till vävnaderna. Ökar cirkulationen & lindrar stelhet i muskulaturen kring bla axlar, nacke & armar. Ansiktets hud & muskler får ny spänst & vitalitet. Massagen är mjuk med lätta & försiktiga rörelser och utförs i sittande ställning med kläderna på! 

Regndroppsmassage - RDT

I Regndroppstekniken används VitaFlex-metoden och massage i kombination med Young Livings eteriska oljor. Den balanserar kroppen och befrämjar avslappning genom den lätta beröringen. Behandlingen tar ca 50 minuter. Läs mer under fliken "regndroppar".
 

 

Lyster ansiktsbehandling med massage, 30 min

En skön hälsokick som ger din hud en snabb eco-boost. 

Efter rengöring och skonsam peeling följer en lätt ansiktsmassage. Behandlingen avslutas med en uppiggande ansiktsmask och lätt huvudmassage. Efter behandlingen känns huden pigg och har fått en ökad fräschör och lyster.  

390 kr

 

Lyster ansiktsbehandling med massage, 55 min

En lyxig behandling som ger huden härlig spänst och glans. 

Efter rengöring och skonsam peeling av ansikte och dekolletage följer en riktigt härlig, djupgående massage över dekolletage, armar, axlar, nacke och ansikte. Behandlingen avslutas med en uppiggande ansiktsmask och avslappnande huvudmassage. Efter den rogivande behandlingen känns huden len och har fått en ökad fräschör och lyster. 

690 kr 

 

Djuprengörande ansiktsbehandling med honungsportömning, 55 min

En behaglig behandling som skonsamt rengör på djupet med hjälp av honung. 

Efter rengöring och skonsam peeling förbereds huden med varm örtkompress och portömningen blir sedan en behaglig uppiggande upplevelse med honung som verktyg. Behandlingen avslutas med en djuprengörande ansiktsmask och lätt huvudmassage. Efter behandlingen känns huden len och har fått en ökad fräschör och lyster.

750 kr

 

Djuprengörande behandling med honungsportömning och massage, 90 min

En lyxigare behandling som har utslätande effekt och ger din hud ökad lyster.

Efter rengöring och skonsam peeling av ansikte och dekolletage förbereds ansiktet med varm örtkompress och portömningen blir sedan en behaglig uppiggande upplevelse med honung som verktyg. Efter följer en riktigt härlig, djupgående massage över dekolletage, armar, axlar, nacke, och ansikte. Behandlingen avslutas med en lugnande ansiktsmask och härlig huvudmassage. Efter den avkopplande behandlingen känns huden slät, len och har fått en ökad fräschör och lyster.

990 kr 

    

AVBOKNING SENAST 24h INNAN AVTALAD TID :)!

Vid missad behandling debiteras halva kostnaden för denna om ny behandling bokas, annars debiteras hela kostnaden.