ekologiskt naturlig hårvård hudvård ekofrisör ekohår helsingborg ramlösa ramlösabrunnspark energiklippning klippning växtfärg hårfärgning kemikaliefritt hårfärg slingor henna hennahår hennafärgning huvudmassage energimassage massage ansiktsbehandling regndroppstekniken regndroppsbehandling regndroppsmassage essentiella eteriska oljor aroma aromaterapi harmoni spa spabehandling organic haircare skincare ekologiska produkter hudvårdsprodukter  

Carpe Naturam 

"fånga naturen" eller "ta tillvara på naturen"

Jag arbetar med en helhetssyn där håret är en del av kroppen och naturen. Min önskan är att förmedla kunskap om att vårda håret skonsamt och i samklang med naturen och förhoppningsvis inspirera dig till att våga ta nya steg och skaffa nya spännande erfarenheter.

  

I maj 2008 öppnade jag min efterlängtade salong i Ramlösa.  Att arbeta ekologiskt var ett naturligt val eftersom jag växte upp i en ekologisk medveten miljö.  Men i tonåren kom naturen i skymundan och min estetiska sida valde frisöryrket och utbildning i Köpenhamn.

Att arbeta med färg och form har alltid varit viktigt för mig men jag upptäckte snabbt att det stressiga och ofta opersonliga mötet med kunden inte räckte för att jag skulle trivas med det traditionella frisöryrket. Jag sökte nya vägar för att få utöva det klassiska hantverket men utan kemikalier och med mer tid för människan.

Hösten 2005 började jag utbildningen i naturlig och helande hårvård hos Kerstin Strömberg i Östanå. Detta var steget in i den alternativa frisörvärlden. Under ett intensivt år lärde jag mig bl. a. energiklippning  och indisk hår- och huvudmassage. Men framför allt lärde jag mig att håret är en del av vår kropp och att vi på ett miljövänligt och varsamt sätt kan ta tillvara på naturens fantastiska tillgångar.  

Nu strävar jag efter harmoni mellan kropp, själ och natur i alla mina behandlingar. Det är också viktigt för mig att visa att den naturliga vägen inte behöver vara tråkig och gammaldags. Du får ett vackert och lättskött hår och en snygg frisyr som passar just dig.